Breaking news

Dan Negru nu vrea să-i ofere Andreei Bălan dar la nunta ei

loading...

Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Cătălin Moroşanu sunt invitaţii primului episod al celui mai nou sezon „Te pui cu blondele?” care va începe miercuri, 15 ianuarie, de la ora 20:30, la Antena 1.

andreea balan la te pui cu blondeleCei trei invitaţi vor trebui să răspundă corect la testul de cultură generală, dar şi să ţină piept întrebărilor şi provocărilor blondelor aflate în concurs.

Andreea Bălan a primit din partea unei concurente o mostră a invitaţiei de nuntă cu iubitul său, Keo. Ceremonia e programată pe 1 aprilie, iar naşii nu vor fi alţii decât colegii săi aflaţi în concurs, Cătălin Moroşanu şi Ozana Barabancea. În momentul în care Dan Negru a aflat că va trebui să suporte costul nunţii, el a rupt invitaţia fără să stea pe gânduri, lăsându-i pe toţi cu gura căscată: „De ce ai rupt-o, măi? Dacă nunta e gratis, eu mă mărit anul acesta!”, mărturiseşte Andreea Bălan.

Telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla ce reacţie a avut Andreea Bălan în momentul în care a aflat că se va mărita anul acesta pe 1 aprilie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata