Breaking news

Dan Negru devine cameraman, iar jurații au o criză de râs, joi, la Next Star

loading...

Ultima ediție dinaintea finalei de popularitate a show-ului “Next Star” va aduce joi, 14 mai, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor și a juriului, șapte noi concurenți talentați la muzică, dans și actorie. Ediția îl va desemna pe cel de-al zecelea concurent care va intra în Marea finală a celui de-al cincilea sezon.

dan negru - cameramanEmisiune plină de surprize, joi, la “Next Star”. Viviana, o fetiță de 12 ani, din Vaslui, care cântă muzică populară, o va cunoaște pe cea căreia îi poartă numele. Mama ei a văzut-o cu mulți ani în urmă, în emisiunea lui Dan Negru, “Academia vedetelor”, a plăcut-o și a hotărât ca numele ei, Viviana, să fie purtat și de fiica sa. Cele două Viviana se întâlnesc pentru prima oară joi, la “Next Star”.

În aceeași emisiune, prezentatorul Dan Negru se transformă în… cameraman. Care este momentul pe care a dorit el să-l filmeze, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Tot atunci, cei cinci jurați vor fi protagoniștii unor momente extrem de amuzante: mai întâi, vor trage o gură de heliu în piept, din câteva baloane multicolore, și vor încerca să cânte celebra piesă “Noi suntem români”. Apoi, vor încerca să demonstreze că… râsul e molipsitor.

Cu ajutorul cui vor face asta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 14 mai, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

dan negru - cameraman - next star

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata