Breaking news

Dan Manoliu, șocat de jurizarea lui Naftanailă la Eurovision

loading...

Dan Manoliu, managerul de proiect al Selecției Naționale Eurovision 2013, s-a declarat de-a dreptul șocat de jurizarea lui Ștefan Naftanailă care i-a acordat Luminiței Anghel nota zero.

dan manoliuFinala Eurovision România 2013 de sâmbătă seară a fost fără cusur până la momentul anunțării notelor de către juriu.

Primul care și-a anunțat punctele a fost Ștefan Naftanailă, realizator Radio România Actualități. Juratul nu i-a acordat niciun punct piesei ”Unique”, cântată impecabil și fără reproș de către Luminița Anghel. Dan Manoliu a fost la fel de șocat de gestul lui Naftanailă ca și Luminița Anghel.

Jurizarea a fost pe mâna lor cum s-ar spune. Întradevăr a fost șocant Ștefan care a dat zero puncte Luminiței. Deci pe mine m-a șocat. Nu înțeleg de ce. Ar fi interesant de aflat de ce i-a dat zero. Adică aicea este povestea. Deci Luminița a fost cea mai slabă?! Nu cred”, a declarat Dan Manoliu în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Ștefan Naftanailă a ajuns în juriul finalei Eurovision România 2013 după ce Dana Dorian l-a anunțat sâmbătă dimineață, la ora 10.00 pe Dan Manoliu că nu mai poate fi prezentă în juriu.

În timp ce Luminița Anghel îl acuză pe Naftanailă că i-a dat ZERO pentru a o elimina din concurs ca să câștige Cezar, există zvonuri cum că juratul ar fi penalizat-o pe artistă pentru că a venit cu o piesă compusă de un spaniol.

Și asta în condițiile în care regulamentul TVR privind organizarea Eurovision 2013 permite ca în concurs să se înscrie și piese compuse de alți compozitori în afară de cei români.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata