Breaking news

Dan Diaconescu arestat pentru 24 de ore

loading...

Patronul OTV, Dan Diaconescu este acuzat de procurorii DNA că a luat mită 30.000 de euro, de la primarul localității Zărand, drept urmare au început urmărirea penală a realizatorului tv.

dandiaconescuProcurorii anticorupţie au emis, marţi dimineaţă, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele patronului OTV Dan Diaconescu şi al prezentatorului unei emisiuni despre clarvăzători, Doru Pârv, pentru şantaj şi complicitate la şantaj.

La ieşirea din sediul DNA, Dan Diaconescu a declarat că a fost “tras pe sfoară” şi a precizat că este primul jurnalist din România care a fost arestat pentru un promo.

Plângerea penală împotriva lui Dan Diaconescu a fost făcută la DNA de către primarul comunei arădene Zărand, Ioan Florin Moţ, care susţine că Doru Pârv i-a cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza la OTV un material compromiţător, despre averea uriaşă a acestuia. Materialul penalul fusese înregistrat de reporterii televiziunii Oglinda TV.

Procurorii DNA au ridicat, luni, de la sediul televiziunii OTV, o casetă cu înregistrarea unei emisiuni a lui Dan Diaconescu, din luna iulie 2009, însă nu l-au găsit acasă pe realizatorul TV, care era plecat din Bucureşti. Între timp, Diaconescu s-a întors în Capitală, fiind în prezent în sediul DNA.

Primarul comunei arădene Zărand, Florin Ioan Moţ, a declarat, luni, că nu a fost contactat de DNA, pentru audieri, după percheziţia făcută de procurori la sediul OTV, pentru a căuta înregistrările unui material care ar fi fost compromiţător pentru primar, transmite corespondentul NewsIn.

loading...
1 Comentariu
  1. tim spune

    asta e culmea culmilor!arestat pt un promo.este strigator la cer ca un om este arestat pt ca incearca sa faca lumina in niste cazuri de coruptie si altii fac averi in mod ilegal si nimic nu li se intampla.asta e romania!procurorii DNA isi fac de cap,fac ce vreau ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata