Breaking news

Dan Cărbunaru lansează Calea Europeană la TVR 1

loading...

Începând cu 11 octombrie, jurnalistul Dan Cărbunaru aduce la TVR 1, în fiecare vineri, de la ora 18.50, talk-show-ul Calea europeană.

Dan Carbunaru - calea europeanaMiniştri, parlamentari, jurnalişti şi analişti, personalităţi ale lumii politice, culturale, economice sau sportive vor oferi, la Calea Europeană, informaţii utile pentru orice cetăţean european.

Calea Europeană este singura pe care România poate ajunge la prosperitate. Cum? Din 2007 încercăm să aflăm! Fonduri europene, locuri de muncă, salarii mai bune şi mai ales o administraţie europeană. Pe Calea Europeană, telespectatorii află cum apartenenţa la Uniunea Europeană ne influenţează viaţa, cum ne reprezintă europarlamentarii români şi care sunt drepturile noastre ca cetăţeni europeni”, declară Dan Cărbunaru.

În prima ediţie a emisiunii Calea europeană, Dan Cărbunaru propune ca temă de discuţie regionalizarea României.

Moderatorul va dezbate subiectul împreună cu Cătălin Ivan, europarlamentar, dar şi purtător de cuvânt al PSD şi Alin Tişe, vicepreşedinte PDL. Prin telefon, vor prezenta poziţia lor şi a partidelor din care fac parte vicepreşedintele PNL Sorin Frunză Verde şi Cseke Attila, din partea UDMR.

Săptămânal, telespectatorii emisiunii Calea europeană pot participa la un concurs cu premii. Pe pagina de Facebook a emisiunii, cei care postează cea mai interesantă întrebare pentru invitaţii din săptămâna următoare vor câştiga, pe lângă premiul de a fi adresată întrebarea invitatului, şi câteva cadouri surpriză.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata