Breaking news

Dan Capatos prezintă iComedy cu Mikey Hash

loading...

Direct din platoul emisiunii “Un show păcătos”, Dan Capatos vine să prezinte alături de Mikey Hash ediția de vineri, 6 decembrie, a show-ului iComedy.

dan capatos la icomedyDupă Badea și cuplul Răzvan și Dani, păcătosul de la miezul nopții o dă pe icomedy alături de zglobiul și talentatul Mikey Hash.

Este pentru prima oară în opt ani de emisiuni  în direct când primesc o propunere să fac o emisiune înregistrată. Vreau să văd cum se desfășoară și o astfel de emisiune, având în vedere că scenariile mele se derulează toate în direct. Am învățat și replicile (râde), dar nu o să știu niciuna, pentru că sunt cel mai prost actor din lume și al doilea din România, după Mikey”, spune Dan Capatos.

Aceasta nu e prima apariție a lui Dan Capatos la iComedy. Acum două ediții, la el în platou s-a realizat o ediție specială “Un show păcătos”, avându-i ca invitați pe Veronica Micle și Mihai Eminescu, care au venit  să vorbească  în  premieră despre scandalul amoros  în care erau implicați.

Ideea mea este să continuăm în diferite epoci, să vedem, de exemplu, cum ar arăta “Un show păcătos” pe vremea lui Decebal și Traian. Ar fi bine ca scenariștii de la iComedy să facă din asta o rubrică permanentă”, a mai spus Dan.

iComedy se difuzează vineri, 6 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata