Breaking news

Dan Bittman se teme pentru o concurentã X Factor

loading...

Juratul X Factor, Dan Bittman se teme pentru Iulia Iepure, o concurentă extrem de talentată, dar care este și foarte tânără.

dan bittman si iulia iepureNoutatea adusã de cel mai nou sezon X Factor, super show difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1, mai exact, coborârea limitei de vârstã la înscriere la 14 ani, a adus în faţa juriului, la audiţiile X Factor, o mulţime de tineri talentaţi, dornici sã demonstreze cã pentru ei, muzica înseamnã totul. Printre ei şi  Iulia Iepure, o tânãrã concurentã de doar 17 ani, venitã tocmai de la Satu Mare.

Puţin emoţionatã în culise, Iulia a fost imediat liniştitã de Rãzvan: Nu îţi fie fricã de juraţi, le-am pus ceva în ceai de dimineaţã, sã se linişteascã.

Concurenta i-a impresionat de la primele acorduri ale piesei „Girl on fire”, atât pe cei trei juraţi, cât şi publicul din salã. Ba mai mult, aceştia i-au mãrturisit cã e demnã de toatã admiraţia, în momentul în care Iulia le-a spus cã studiazã chitara şi face canto de la vârsta de 10 ani.

„Iulia face parte dintr-o categorie de oameni cu suflet, cu o cãldurã extraordinarã şi s-ar putea ca publicul sã o iubeascã tocmai pentru asta!” a mãrturisit Dan Bittman, care totodatã a recunoscut cã se teme pentru Iulia, atunci când va intra în contact cu celelalte fete: Iulia e foarte sensibilã, mi-e teamã sã n-o mãnance de vie!

Pânã atunci însã, Iulia a primit trei „DA” în etapa audiţiilor şi merge mai departe în super show-ul X Factor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata