Breaking news

Cristina Şoloc şi Cătălin Heson pornesc din nou motoarele la TVR 2

loading...

Singura emisiune dedicată pasionaţilor de motoare începe, de duminică, un nou sezon. Pentru al zecelea an, Cristina Şoloc şi Cătălin Heson ne propun un format nou, interactiv şi atractiv pentru bikeri, cât şi pentru publicul larg. Din 15 martie, de la ora 11.30, la TVR 2 şi TVR+.

Moto MagiaSute de emisiuni, mii de ore de filmare, zeci de mii de kilometri străbătuţi, sute de mii de prieteni, infinită pasiune şi un valoros premiu oferit de APTR (Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune) pentru emisiune sportivă în 2014. Aşa s-ar traduce pe scurt cei 9 ani în care Moto Magia a fost singura emisiune din România dedicată pasionaţilor de motoare.

Pentru acest an aniversar, Cristina Şoloc şi Cătălin Heson propun un format nou, interactiv şi atractiv nu doar pentru bikeri, ci şi pentru publicul larg. În afară de nelipsitele teste cu ultimele tipuri de motociclete sau cronici sportive de la Campionatele Naţionale de Motociclism, telespectatorii vor putea vedea trasee moto din România sau din străinătate, cu peisaje „de vis” şi-i vor cunoaşte pe cei mai pasionaţi sau interesanţi bikeri din comunitate (vedete, sportivi, toureri, endurişti etc).

„Anul acesta ne vom concentra, mai mult ca până acum, pe ştirile şi evenimentele comunităţii şi vom premia cele mai bune sau mai haioase filmuleţe originale, primite de la telespectatori, pe care le vom difuza în emisiune”, spune Cristina Şoloc.

În prima ediţie de pe 15 martie, Moto Magia ne prezintă calendarul celor mai importante evenimente din lumea motocicliştilor din ţară, vedem cum s-a desfăşurat cum s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Motociclism Viteză la Motor Park şi facem cunoştinţă cu Ionel Pascotă, pilotul clubului moto Pascota Racing Team Giroc, cel care a câştigat această competiţie.

Tot duminică, gazdele emisiunii ne prezintă Ducati Scrambler, o motocicletă cu o istorie care începe acum 50 de ani şi Feline One – o motocicletă produsă în Elveţia – care este considerată cea mai scumpă din lume, având un preţ de 244.000 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata