Breaking news

Cristina Bălan a cucerit concursul Vocea României de la Pro TV

loading...

Pentru al doilea an consecutiv, un concurent din echipa juratului Tudor Chirilă cucerește concursul tv, Vocea României de la Pro TV. Cristina Bălan a cucerit sezonul cinci al show-ului muzical.

cristina balan - tudor chirilaTobi Ibitoye, Michael Kotcha, Tomi Weissbuch și Cristina Bălan s-au duelat vineri seară în melodii în finala concursului Vocea României.

Tobi Ibitoye a deschis finala cu un moment puternic, perfect pentru începutul show-ului. El a cântat melodia Feeling good şi a adus foarte multă energie pe scenă. A continuat spectacolul cu un duet de excepţie, cu Alina Eremia, iar împreună, cei doi au interpretat plini de emoţie piesă Jealous. Seară s-a încheiat pentru Tobi alături de Smiley şi colegul sau de echipa, Michel. Cei trei au cântat cu bucurie pe chipuri piesă Acasă şi au reuşit să aducă multă culoare şi voie bună.

Michel Kotcha a dovedit încă o dată că are o voce specială. Concurentul a început show-ul cu melodia Unchained melody, iar interpretarea să l-a copleşit pe Smiley şi i-a emoţionat pe ceilalţi trei antrenori. Pentru cel de-al doilea moment, Dan Bittman i s-a alăturat pe scenă lui Michel şi împreună au cântat piesă Şi îngerii au demonii lor, care i-a pus perfect în valoare timbrul lui Michel.

Tomi Weissbuch, ocupantul locului doi, a început finală cu un duet formidabil. Andra a venit pe scenă de la Vocea României în marea finală şi a cântat împreună cu Tomi melodia România, reuşind să creeze un moment emoţionant, îndelung aplaudat. Cel de-al doilea duet al serii pentru Tomi a fost cel cu antrenorul sau, Moga. Cei doi s-au dezlănţuit pe scenă când au interpretat melodia Wonderwall. Plin de curaj şi determinare, Tomi a cântat în final melodia Fix you.

Telespectatorii au ales prin vot ca trofeul și premiul de 100,000 de euro să fie câștigat de Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă. Este pentru al doilea an consecutiv când juratul iese învingător

În finala Vocea Românei, Cristina Bălan a interpretat melodia “Vama Veche” împreună cu antrenorul său, Tudor.

Cea de-a doua piesă, cântată singură de Cristina a fost ”This is my life”.

Pentru cel de-al treilea moment din finală, Corul Regal i s-a alăturat pe scenă şi, împreună, au interpretat celebra melodie, “The show must go on”, reuşind să-i cucerească pe cei de acasă, care i-au dat voturile lor.

Tomi Weissbuch din echipa lui Moga s-a clasat pe locul doi, Tobi Ibitoye și Michael Kotcha din echipa lui Smiley, au ocupat locurile 3 respectiv 4.

Loredana a fost singura care nu a avut emoții în finală întrucât nu a avut niciun concurent finalist, i-a pierdut pe toți în semifinale.

Pe întreaga durata de difuzare, 20:29 – 24:35, la nivel naţional, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit competiţia în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audienţă de la 20:59, cea mai bună competiţie a vocilor a adus în faţă televizoarelor 2.1 milioane de români.

Finala Vocea României a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 11.5 puncte de rating şi 30% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.1 puncte de rating şi 13.3% share.

 

În 2014, Vocea României a fost câștigată de Tiberiu Albu, concurent din echipa lui Tudor Chirilă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata