Breaking news

Cristian Tabără printre huţuli, la Exclusiv în România

loading...

Echipa emisiunii Exclusiv în România ajunge în Bucovina sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

exclusiv in romaniaCristian Tabără a reluat peregrinările sale printre „minunile” României, pe care le împărtăşeşte telespectatorilor TVR în emisiunea săptămânală Exclusiv în România.

În cea de-a doua ediţie a noului sezon, echipa Exclusiv în România propune telespectatorilor TVR 1 şi TVR HD, precum şi celor care urmăresc emisiunea prezentată de Cristian Tabără online, pe TVR+, o excursie în Bucovina, pentru a cunoaşte alte unicate cu care se poate mândri ţara noastră.

Se ştie despre Bucovina că este o regiune plină de farmec. Mulţi români au vizitat-o şi cunosc obiectivele turistice importante ale zonei. Dar oare ştim totul despre Bucovina? Cristi Tabără îi poartă pe telespectatori într-o Bucovină mai puţin cunoscută. Descoperă calul huţul, populaţia huţulă, prezintă biserica de lemn din cimitirul Putna – cea mai veche biserică de lemn din lume, încă funcţională, ia contact cu spiritualitatea locului şi, desigur, cu renumita bucătărie bucovineană.

Despre atracţiile Bucovinei, precum şi „ponturi” pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata