Breaking news

CRBL şi Bendeac au făcut show la Antena 1, dansând la barã

loading...

Mihai Bendeac şi CRBL au încercat tot felul de dansuri pe scena România Danseazã, dar de departe cea mai grea probã a fost dansul la barã.

crbl si bendeac la baraInspiraţi de dansurile concurenţilor, juraţii au trecut de nenumãrate ori de partea cealaltã a scenei pentru a încerca şi ei sau a da un pont în plus.

Dupã ce un concurent şi-a fãcut numãrul…la barã, Bendeac și CRBL au profitat şi, în pauzã, au încercat şi ei nişte scheme. Dacã au reuşit sau nu sã o impresioneze pe Monica, rãmâne de vãzut!

Monica Petricã, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4.

Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionatã la Antena 1, începând cu luna martie.

Dacã CRBL şi Monica Petricã vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu.

Fiind cel mai popular format internaţional de dans, „România danseazã” are ca primã regulã diversitatea, astfel cã pe micile ecrane vom vedea oameni de toate vârstele şi toate stilurile de dans posibile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata