Breaking news

CRBL la Antena 1: Cu capul nu sunt ok! Asta e clar!

loading...

Duminică, 21 iulie, de la orele 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări cea de-a treia ediție a celui mai distractiv și plin de vedete și suspans show estival, „Splash! Vedete la apă”.

crbl - saritura apaCosmin Seleși, CRBL, Crina Matei, Nicolai Tand, Andreea Popescu, Piticu, Rocsana Marcu și Sânziana Buruiană sunt vedetele care, ȋn această duminică, vor face spectacol pe trambulinele de la „Splash! Vedete la apă”.

Distracţia a fost la cote înalte şi în culisele show-ului, unde CRBL şi Cosmin Seleşi s-au tachinat într-una: „Am plecat din capul locului, ca s-ajung în topul topului! s-a prezentat CRBL, care nu l-a uitat nici pe Seleşi – „Suntem amândoi raci, nãscuţi în aceeaşi zi, dar el e mai bãtrân ca mine şi mai pitic, deci n-are cum sã câştige!” a glumit CRBL.

În momentul în care s-a prezentat însã în faţa juriului, CRBL i-a lãsat fãrã cuvinte: Cu capul nu sunt ok! Asta e clar! Sãritura asta n-am mai fãcut-o niciodatã! E mai complicatã, şi de fricã sã nu mã accidentez, am zis sã o fac o datã, s-o vadã o ţarã întreagã!

Din culise, carismaticul artist a fost suţinut de soţia sa Elena, dar şi de Cosmin, cãruia CRBL i-a strigat de la înãlţime: „Seleşi, chiar aş vrea sã mã susţii, mi-e fricã de mor!”

Toate acestea, dar şi multe alte momente amuzante, telespectatorii le pot urmări duminică, de la 20:30, numai la Antena 1, ȋn cea de-a treia ediție a „Splash! Vedete la apă”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata