Breaking news

CRBL, ameninţat de un concurent la România Dansează

loading...

CRBL a avut de furcă cu un concurent al show-ului România Dansează. Student la Drept și fost model, concurentul a încercat să-l intimideze pe jurat amenințându-l.

crbl - romania danseazaAtunci când spui „România Dansează” spui spectacol, artă, pasiune, emoţie, energie şi multă voie bună, iar de cele mai multe ori, buna dispoziţie a concurenţilor se transmite şi la masa juriului.

Preselecţiile „România Danseazã” le-au demonstrat Monicãi, lui CRBL şi lui Connect-R cã rolul de jurat poate fi însă şi unul ingrat.

Într-una dintre zile, pe scena talent show-ului şi-a fãcut apariţia un tânăr de 21 de ani, student la Facultatea de Drept, fost model şi pasionat de dans.

Dănuţ s-a înscris la preselecţii convins că poate face spectacol pe scena show-ului. Mai ales că prietenii îl încurajează mereu, spunându-i „Nu eşti om, eşti extraterestru”.

Spune despre el că s-a specializat în popping, un dans la baza căruia stă contractarea musculaturii, urmată de o relaxare rapidă, lăsând impresia unui efect de slow motion, însă pentru preselecţiile show-ului a ales altceva. „CRBL, sunt monstru, n-ai mai văzut aşa ceva!” i-a spus concurentul.

Ce replică a avut juratul România Dansează şi, mai ales, dacă a reuşit sau nu să îi împresioneze Dănuţ, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata