Breaking news

Cosmina Păsărin, pățanii la Totul e permis

loading...

Andreea Bălan și Cosmina Păsărin dansează în două baloane de plastic, la “Totul e permis” duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30 la Antena 1.

cosmina pasarin la totul e permisCele două au de reprodus cât mai fidel momentele coregrafice executate de dansatoarele Melina și Raluca, în cadrul probei “Coregrafie de-a dura”.

Impresionat de prestația Andreei, coechipierul ei, Pepe, a făcut un gest neașteptat, care n-a fost trecut cu vederea de prezentatorul Cosmin Seleși. “S-a pupat Pepe cu Bălan!!!!”, a strigat el, de pe scenă.

Pentru Cosmina, proba a fost îngrozitor de grea. „Era și prima probă, am intrat și neîncălzită și mi-a fost greu să rețin pașii pe care îi aveam de făcut”, spune aceasta.

În ediția de duminică, “se bat” echipa care a câștigat pariul distracției săptămâna trecută, anume cea formată din Lucian Ghimiși (căpitan), Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Pepe, și o nouă trupă de artiști gata de confruntare, formată din Maria Buză (căpitan), Claudiu Bleonț, Cosmina Păsărin și Jorge.

Care dintre ele va câștiga concursul, vedeți duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

loading...
1 Comentariu
  1. nick spune

    Cum se numeste melodia pe care danseaza cele doua ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata