Breaking news

Cosmin Seleși a avut un atac de panică la săritura în apă

loading...

Duminică, 21 iulie, de la orele 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări cea de-a treia ediție a celui mai distractiv și plin de vedete și suspans showului estival, „Splash! Vedete la apă”.

cosmin selesi - vedete la apaCosmin Seleși, CRBL, Crina Matei, Nicolai Tand, Andreea Popescu, Piticu, Rocsana Marcu și Sânziana Buruiană sunt vedetele care, ȋn această duminică, vor face spectacol pe trambulinele de la „Splash! Vedete la apă”.

Și de această dată, emisiunea va fi una extrem de palpitantă! Asta o poate confirma și vedeta Antenei 1, Cosmin Seleși, care, ȋnainte de săritură, a avut un atac de panică. Dacă va trece peste el sau nu, dacă și cum va reuși Cosmin să sară, telespectatorii vor putea afla duminică, 21 iulie, de la 20:30, la Antena 1!

Pentru Sânziana Buruiană, lucrurile au stat mult mai ușor și asta pentru că, Sânzi a fost la puterea a treia! Vedeta a sărit, ȋn emisiune, alături de Sânzi și Ana (sânii ei siliconați), care i-au fost de mare ajutor și au ajutat-o să se mențină la suprafață. Sânzi s-a antrenat din greu pentru emisiune, reușind performanța de a se ruja, ȋn apă, după fiecare săritură de la antrenamente.

Prietenă nedespărțită i-a fost și oglinda, de care nu s-a despărțit o clipă, lucru remarcat și de către jurații Anda Adam, Daniel Buzdugan și Cătălin Preda. Ca să fie tacâmul complet, vom afla, de la Buruiană, și cât face 3,5 plus 3,5, nota pe care i-a dat­-o, după săritură, unul dintre jurați.

Rocsana Marcu a tratat concursul cu maximă seriozitate, dovadă și săritura cu un grad ridicat de dificultate pe care aceasta a executat-o, după un timp relativ scurt de antrenamente.

După două cezariene și o naștere recentă, Rocsana s-a aventurat să facă săritura având, pe sub costumul de baie, un brâu de susținere. Ȋn plus, cântăreața a primit, special pentru săritură, de la fetița ei cea mare, un sticker cu strasuri, pentru noroc, pe care Roxana și l-a lipit de obraz.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care telespectatorii le pot urmări duminică, de la 20:30, numai la Antena 1, ȋn cea de-a treia ediție a „Splash! Vedete la apă”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata