Breaking news

Cosmin Prelipceanu: Digi 24 poate avea simultan 42 de transmisii live

loading...

Digi 24 împlinește pe 1 martie, doi ani de la prima emisie în eter. Canalul de știri a devenit de la 1 februarie, liber la retransmisie și se prinde pe întreg teritoriul României, indiferent de compania de cablu.

cosmin prelipceanu - digi 24Digi 24 se pregătește de sărbătoare. Aniversarea a doi ani de emisie se face sub sloganul ”Informația la putere”. Pe 1 martie, Digi 24 a pregătit un program special: Digimatinal special, cu mulți invitați, jurnale de știri, ediții speciale ale emisiunilor, o ediție specială moderată de Cosmin Prelipceanu, un interviu exclusiv realizat de Sanda Nicola cu Ion Caramitru și o ediție speciala a emisiunii Imparțial, moderată de Luca Niculescu, cu Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu.

La solicitarea, exclusivNEWS.ro, redactorul șef Digi24 HD și realizatorul emisiunii „Jurnal de seară”, Cosmin Prelipceanu, dezvăluie atuurile canalului de știri și motivul pentru care acesta a devenit liber la retransmisie.

Primii 2 ani de Digi 24 înseamnă și lansarea a 4 campanii majore de presă: „Raport de țară” care propune o dezbatere unică în cel mai interactiv show politic de televiziune din România, difuzat lunar. Un politician, doi moderatori, sute de studenți, profesori examinatori și cele mai noi tehnologii de comunicare se întâlnesc în cel mai curat spațiu de dezbatere: Universitatea.  La 25 de ani de la Revolutie, Digi24 HD lansează o nouă amplă campanie istorică, „1989: anul care a schimbat lumea”.  Și, tot în 2014, încercăm să oferim răspuns întrebării „Cat s-a furat în România?” în cadrul campaniei „România furată”. În fine, cea de-a patra campanie majoră a Digi24 se numește „Oameni” și le oferă șansa oamenilor obișnuiți, celor care, nebăgați în seamă, fac lucruri extraordinare, care acționează, să devină exemple de “așa da”. În 2014 Digi 24 își păstrează aceeași misiune, de informa corect și echidistant, de a aduce informația la putere. Vrem ca produsul pe care îl oferim noi, cea mai echilibrată și echidistantă televiziune de știri din România, să fie disponibil tuturor telespectatorilor din România”, a declarat Cosmin Prelipceanu pentru exclusivNEWS.ro.

Cât privește condițiile tehnice actuale ale Digi 24, Cosmin Prelipceanu a precizat:  Putem avea simultan 42 de transmisiuni live. Nu sunt doar vorbe, este o demonstrație pe care am făcut-o la împlinirea primului an de emisie.

Redactorul șef la Digi 24 precizează că politica editorială nu se va schimba, și îndeamnă românii să urmărească Digi 24 pentru: echilibru, echidistanță și pentru că furnizează cea mai proaspătă informație.

loading...
1 Comentariu
  1. miha spune

    lA MULTI ANI !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata