Breaking news

Cernat a demisionat de la șefia Departamentului Sport din TVR

loading...

După ce a măsluit contractul drepturilor tv pentru Euro 2012, în favoarea Dolce Sport, Cosmin Cernat și-a luat tălăpșița din TVR.

Cosmin Cernat și-a anunțat pe 3 iulie demisia din funcția de director al Departamentului Sport din cadrul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport.

Directorul interimar al TVR, Radu Călin Cristea i-a acceptat demisia atât din funcția de director cât și din cea de angajat al Televiziunii Române.

Scaunul lui Cernat a început să se clatine în luna iunie când a ieșit la iveală faptul că a cedat în mod extrem de avantajos drepturile tv pentru meciurile de la Euro 2012 către Dolce Sport.

Cosmin Cernat a devenit celebru grație emisiunii ”Ploaia de stele” de la TVR 1, însă a decis că vrea mai mult și în 2008 părăsește instituția în favoarea Kanal D. După trei ani petrecuți la televiziunea turcilor de la Dogan, Cernat revine la TVR și este înscăunat șef la Sport.

După toate aceste dezvăluiri, Consiliul de Adminsitrație al TVR a decis să îi retragă calitatea de șef al delegației Televiziunii Române la Olimpiada de la Londra, fapt ce l-a înfuriat la culme și a dus la demisie.

”Am decis să demisionez. După săptămâni întregi, în care o parte a presei, extrem de tabloidizată, a considerat că trebuie să ridice piatra (mai degrabă cataroaie) și să arunce, într-un excercițiu de o frenezie diabolică, vecin cu schizofrenia, în instituții și oameni, am decis să mă retrag din televiziunea publică. Excludere mea din ” lotul olimpic” pentru Jocurile de la Londra, parafată de un for “superior” COSR, mă va face un telespector fidel al producțiilor TVR pe care le-am imaginat în cele mai mici detalii”, scrie Cosmin Cernat într-o scrisoare de demisie trimisă către paginademedia.ro.

 

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata