Breaking news

Cosmin Cernat cel mai preferat prezentator de ştiri sportive!

loading...

Vedeta Kanal D, Cosmin Cernat, este, potrivit unui studiu realizat de UPC, cel mai preferat prezentator de ştiri sportive de sex masculin.

cosmin cernatCosmin conduce clasamentul prezentatorilor de ştiri sportive cu un procent de 14% fiind urmat de Radu Naum.

Potrivit unui comunicat UPC, studiul a fost realizat in octombrie-decembrie 2009 de UPC, prin intermediul companiei de cercetare Reputation Institute, pe un eşantion format din respondenţi din zece ţări europene unde UPC ofera servicii de televiziune.

În România, eşantionul a fost format din 1.009 persoane. Deşi pe platforma prezentatorilor de ştiri sportive predomină femeile, votanţilor le-a fost uşor sa aleagă întrucât se pot număra pe degetele de la o mână frumuşeii care citesc prompterul: Cosmin Cernat, Radu Naum sau Vadim Vâjeu!

Şi, dacă nu ar fi plecat la postul Acasa, Radu Vâlcan (ex-prezentator Prima Tv) l-ar fi detronat cu uşurinţă  pe “mister Lover”. Cosmin Cernat este managerul departamentul de sport de la Kanal D, prezentator al principalului jurnal de ştiri sportive al postului, dar şi comentator la Eurosport.

În afara activităţii ce ţine de domeniul sportiv, Cosmin este specialist şi în divertisment. El va fi prezent în faţa telespectatorilor cu o ediţie specială a show-ului “Spune-mi preţul” de la Kanal D chiar în seara de Revelion, începând cu orele 20.00.

Ştefania Stancu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata