Breaking news

Corneliu Vadim Tudor vine la ultima ediție “Te pui cu blondele?”

loading...

Miercuri, 2 septembrie, de la ora 21.30, în ultima ediție a acestui sezon “Te pui cu blondele?”, Corneliu Vadim Tudor revine în platoul emisiunii lui Dan Negru, pentru o nouă confruntare cu armata celor 50 de blonde.

vadim - te pui cu blondeleDe data aceasta, printre ele se vor afla și Nicolai Tand, Andrei și Kamara de la Alb Negru, Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Costin Mărculescu și Radu Valahu care, la rându-le, vor încerca “să-și pună mintea” cu invitatul special al ediției, pe teme de enciclopedie.

Cu acest prilej, Corneliu Vadim Tudor vine cu noi povestiri și amintiri legate de prietenii săi, Nichita Stănescu, Marin Preda și Eugen Barbu, dar și cu mărturisiri în ceea ce-l privește. Și tot miercuri, la “Te pui cu blondele?”, politicianul va dezvălui care președinte al Chinei era vorbitor de limba română și un mare cunoscător al poeziei lui Mihai Eminescu.

Întrebarea-vedetă pentru Corneliu Vadim Tudor și blonde deopotrivă le va fi adresată de fosta mare atletă Doina Melinte.

În ce context Corneliu Vadim Tudor va declara “de pildă, am uitat numărul femeilor cu care m-am culcat”, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 2 septembrie, de la ora 21.30, în ultima ediție a show-ului “Te pui cu blondele?”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata