Breaking news

Cornel Patrichi face praf Dansez pentru tine: Această emisiune este o latrină

loading...

La un an de zile de când a fost dat afară din juriul, Dansez pentru tine, coregraful Cornel Patrichi face praf show-ul Pro TV, spunând despre acesta că e doar o latrină.

cornel patrichi - dansez pentru tineEnervat la culme de faptul că Pro TV l-a concediat din juriul Dansez pentru tine și pe Wilmark, coregraful Cornel Patrichi a răbufnit.

Totul a fost premeditat. Faza cu Wilmark că a apărut la Kanal D, unde a mers să ajute un copil amărât, nu a fost decât un pretext pentru a-i face loc nevestei lui Mihai Petre. Nu cred că soţia lui era acolo întâmplător şi că ea a fost la îndemâna producătorilor, să-l înlocuiască pe Wilmark în ultimul moment. Greu de crezut că în nici două ore, de când Wilmark a fost anunţat că e concediat, madamme Elwira a fost machiată, coafată şi îmbrăcată de gală, bună de dat pe post. Toate acestea ar dura mai mult, nu doar câteva clipe. Wilmark a participat la acea emisiune pentru a ajuta o fetiţă de 6-7 ani. Prezenţa lui nu a fost plătită şi nici discutată pe baza unui contract, aşa că… Oricum, ştiţi ce înseamnă o latrină? Această emisiune este o latrină! A fost o chestie premeditată!”, a declarat Patrichi pentru ziarul Ring.

Fostul coleg al lui Wilmark consideră însă că Wilmark se poate considera norocos: El a aflat motivul pentru care a fost concediat. Eu nici acum nu ştiu de ce m-au dat afară!.

Wilmark  a fost dat afară după 13 sezoane petrecute la pupitrul juriului, fiind sarea și piperul emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV.

În prezent, Cornel Patrichi este jurat în emisiunea ”8 într-o barcă” de la TVR 2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata