Breaking news

Copii au luat cu asalt Audiţiile KIDSing din Bucureşti

loading...

Sute de copii, părinţi şi apropiaţi ai concurenţilor au fost prezenţi la Audiţiile din Bucureşti pentru KIDSing de la Palatul Copiilor din Capitală pentru a-şi demonstra calităţile vocale în faţa juriului format din Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark.

auditii kidsing romaniaPrezentatorii show-ului, Dan Bordeianu şi Theo Rose au fost alături de cei mici şi de susţinătorii lor atât pe scenă, cât şi în culise, împărtăşindu-le din experienţă lor şi trăind emoţiile la maximum alături de micii concurenţi.

Juraţii au avut o misiune extreme de dificilă, aceea de a alege din mulţimea de copii talentaţi pe cei mai buni dintre cei buni. Holurile Palatului Copiilor au răsunat pe tot parcursul zilei de vocalizele făcute de concurenţi înainte de a intră pe scenă, în faţă Juriului. Că un element de noutate, părinţii acestora au fost invitaţi şi ei pe scenă pentru a trăi împreună cu cei mici emoţia deciziei juriului.

Prima zi de audiţii a fost intensă: bucurie, emoţii, lacrimi, mulţi copii talentaţi, voci frumoase, sensibilitate. Am văzut foarte mulţi copii buni, speciali, încât ne-a fost greu, mie şi colegilor mei, Gabi şi Wilmark, să jurizăm, să îi alegem pe cei mai buni… Abia aştept următoarele audiţii KIDSing!”, a spus Antonia.

Audiţiile a peste 1 000 de copii din întreagă ţară vor continua în mai multe oraşe din ţară – Craiova, Piatra Neamţ, Iaşi şi Constanţa.

30 dintre cei mai talentaţi copii cu vârstele între 5 şi 14 ani vor participa în Gale.

Concurenţii vor beneficia de pregătire şi consiliere cu o echipa numeroasă de specialişti în styling, coregrafi, regizori.

Fiecare dintre finaliştii celor cinci Gale va avea parte de propriul sau videoclip, înregistrat alături de un artist consacrat.

Un singur copil va câştiga însă tiltul de Artistul KIDSing al Anului şi marele premiu de 20.000 de Euro!

Surprizele pentru marele câştigător vor continuă cu lansarea lui pe piaţă muzicală prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artiştilor consacraţi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata