Breaking news

Connect-R i-a ameninţat pe concurenții de la România dansează

loading...

Connect-R a trecut la amenințări în cadrul preselecțiilor emisiunii România Dansează, ca să-și promoveze fiica.

connect -r - prichindei

Show-ul Antena 1, România Dansează, are de toate: concurenți talentați, juriu exigent dar și picanterii și ..chiar amenințări.

Face parte din juriul a două emisiuni de succes, „România Dansează” şi „Next Star”, are zeci de concerte şi filmări în fiecare lună, iar acasă îl aşteaptă două prinţese – soţia sa şi micuţa Maya, ceea ce îl transformă pe Connect-R într-un artist complet şi un familist convins.

Venirea pe lume a micuţei Maya i-a schimbat total viaţa şi, cu siguranţă, şi-a pus amprenta şi asupra jurizărilor sale, mai ales când a venit vorba de momentele cu prichindei.

S-a întâmplat şi la preselecţiile pentru cel mai nou episod al super show-ului „România Dansează”, difuzat duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, când pe scenă şi-au făcut apariţia peste 20 de micuţi dansatori, făcând parte din grupul Bucharest Sport Club.

I-au cucerit pe juraţi cu energia şi frumuseţea lor, iar după ce şi-au prezentat şi momentul artistic, Connect-R a trecut la ameninţări: Ferească sfântul ca atunci când fetiţa mea Maya se va face mare să n-o primiţi în grupul vostru, că jar mâncaţi!.

Întregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, în cadrul celui mai nou episod „România Dansează”, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata