Breaking news

Connect-R, emoţionat până la lacrimi la Next Star

loading...

Connect-R s-a emoţionat până la lacrimi la ediția de joi seară a concursului de talente Next Star, difuzat de Antena 1.

connect-r - next star - antena 1Dacă e joi, e seara marelui spectacol făcut de micile talente de la Next Star. Misiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru e din ce în ce mai dificilă, la preselecţiile pentru cel mai nou sezon al emisiunii înscriindu-se copii talentaţi nu doar din România, ci şi din Ucraina, Malta, Franţa sau chiar Japonia.

Surprizele se ţin lanţ atât pentru campionul divertismentului, Dan Negru, cât şi pentru juraţi, de data aceasta Connect-R fiind cel care a rămas pur şi simplu fără cuvinte atunci când frumoasa Daria şi-a făcut apariţia pe scena concursului.

„E soţia mea, când era mică! E identică la faţă!” e exclamat artistul, care a păşit imediat pe scenă pentru a se fotografia cu micuţa. Ba mai mult, Connect-R a promis că va aduce o poză cu soţia sa, pentru a putea vedea toţi asemănarea. În momentul în care şi-a început momentul pe scena Next Star, a fost rândul Lorei să tresară. Ce a emoţionat-o pe frumoasa jurată, telespectatorii vor putea afla urmărind joia aceasta, de la 20:30, cel mai nou episod Next Star, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata