Breaking news

Connect-R, decis să facă o schimbare în viaţa lui

loading...

Premieră în marea semifinală Junior Chef, difuzată lunea aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Micuţii bucătari ajunşi până în această etapă a show-ului vor fi nevoiţi să se confrunte pentru prima oară în echipă, dar şi să gătească un meniu complet, conceput chiar de ei, cu care să îi cucerească pe cei 4 invitaţi speciali ai ediţiei – Lora, Corina, Connect-R şi Cosmin Seleşi.

Connect_R_Junior ChefÎntr-un decor de basm, conacul Manasia, semifinaliştii fac trei echipe şi se întrec în preparate originale, inspirate din bucătăria europeană – echipa Prinţesei Polonic, orientală – echipa lui Vizante, dar şi din bucătăria tradiţională – echipa lui Horia Vîrlan.

Un împătimit al mâncării româneşti, după cum spune şi în versurile melodiei „Noi ne potrivim”, Connect-R a savurat preparatele echipei maestrului Vîrlan.

Scoici Saint –Jacques …recunosc, nu sunt la curent cu denumirile astea. Dacă îmi spunea o fasole bătută, un ciolan, o omletă…” a glumit artistul, care a continuat „Eu gătesc de felul meu, sunt un tip căruia îi place bucătăria. Dar după emisiunea asta, o să îmi iau câteva cărţi de gătit, că nu se mai poate. Să vină un copil din ăsta acasă, pe la fi-mea şi să-mi zică <<N-aţi făcut bine, trebuia tras la tigaie, trebuia reducţie de nu-ştiu-ce>>”.

Cum s-au descurcat micuţii şi cine merge mai departe, în marea finală a show-ului, rămane de văzut luni, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata