Breaking news

Connect-R a vândut ziare pe stradă, înainte de a deveni celebru

loading...

Connect-R a povestit la România Dansează că înainte de a deveni celebru, când viața lui nu era așa roz, a fost nevoit să vândă ziare la colțul străzii pentru a putea să își câștige pâinea.

Romania DanseazaE unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, face parte din juriul a două emisiuni de succes, „Next Star” şi „România Dansează”, se bucură acum de o mulţime de privilegii, însă pentru Connect-R viaţa nu a fost mereu roz.

Aflat la filmările pentru cel mai nou episod „România Dansează”, difuzat mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, artistul a fost impresionat de declaraţia unui concurent, care le-a spus juraţilor că pentru a putea participa la preselecţii a fost nevoit să îşi dea demisia.

„Am renunţat la lucru, ca să vin aici. Lucram foarte mult şi nu aveam timp să mă antrenez…” au fost cuvintele care l-au determinat pe Connect-R să le povestească Monicăi şi lui CRBL cum a luat el una dintre cele mai importante decizii din viaţa lui.

Nu mai ştiu exact anul, eram în intersecţia unde vindeam ziare, când am simţit efectiv că asta vreau să fac. Am luat teancul, l-am aruncat în canal şi am zis <<Gata!>>” le-a spus amuzat Connect-R, care l-a felicitat din inimă pe concurentul România Dansează pentru curajul lui.

Dacă Marius a luat sau nu cea mai bună decizie şi dacă a reuşit să îi impresioneze pe juraţi cu momentul său, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata