Breaking news

Connect-R a depunctat o trupă la România Dansează, din cauza lui Alin Văduva

loading...

Connect-R, jurat la România dansează, a depunctat o trupă, din cauza lui Alin Văduva, fost finalist X Factor 2011. “Conflictul” s-a rezolvat cu o melodie interpretată în duet.

connect-r - alin vaduvaUnul dintre momentele de excepţie pe care telespectatorii l-au putut urmări la România Dansează, duminică seară, de la 20:30, la Antena 1 este cel al trupei Joy of Life, care a dansat pe melodia Euphoria, interpretată live de Alin Vaduva.

“Ascuns” în spatele unei glugi, incercând să treacă neobservat, fostul concurent X Factor, care s-a clasat pe locul al doilea în competitia cu Andrei Leonte, n-a reuşit să rămână în anonimat, deoarece vocea i-a fost recunoscută imediat de Connect-R.

După dansul senzaţional, trupa Joy of Life a avut surpriza să constate că a primit două steluţe aurii, în loc de trei. Connect-R îi “amendase” dintr-un motiv simplu: dorea să-l mai asculte o dată pe Alin Văduva, cu care, de altfel, a şi interpretat un duet.

Tot în cadrul ediției de duminică seară, Marian Contulescu a ridicat juriul şi publicul de la România Dansează în picioare. Marcel Contulescu, din Moldova de peste Prut, acum în vârstă de 22 de ani, care a îndrăgit break-dance-ul cu nouă ani în urmă, urmărind trupa Simplu. Părinţii nici acum nu sunt de acord cu ocupaţia fiului lor, care are ambitii mari, doreşte să devină dansator profesionist. “Când auzeam tot felul de bubuituri din pod, acolo unde repeta el, ne ziceam că băiatul asta o să ne distrugă casa”, au declarat la România Dansează părinţii lui Marcel.

Nu vrem sa fii altfel decât ceilalţi oameni, măi, baiatule, vrem să fii normal, să ai o ocupaţie la fel ca toţi ceilalţi oameni. Se tăvăleşte pe jos cu picioarele-n sus, ăsta-i dans?!”. La rândul lui, concurentul spune că tatăl îşi doreşte ca el să devina muzicant. “Muzicanţii în Moldova au case frumoase şi mulţi bani”, explică Marcel.

Nu de multe ori juraţii Romania Dansează au fost văzuţi ridicându-se în picioare pentru a aplauda concurenţii. CRBL, Connect-R si Monica Petrica s-au ridicat în acelaşi timp, dupa ce au văzut evoluţia pe scenă a lui Marcel Contulescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata