Breaking news

Conferința de presă, de la Antena 2, împlinește 300 de ediții

loading...

Sâmbătă, 27 iulie, emisiunea Conferința de presă, de la Antena 2, moderată de Diana Munteanu Niculescu împlinește 300 de ediții și încheie cu succes sezonul cu numărul 13.

diana munteanu si bogdan vladauEmisiunea Conferința de presă, a debutat în anul 2007 și a fost parte din grila de start a Antena 2, având același moderator de la început și până în prezent.

Nici nu știu când a trecut timpul, sincer… Atunci când îți place ce faci, timpul trece foarte repede, aproape că zboară, și așa simt și eu acum, când mă uit în urmă la cele 300 de ediții, cât împlinește “Conferinta de presa” acum, sambata… Au trecut, în total, 13 sezoane, 300 de ediții, timp în care la emisiune au venit mai toate vedetele din România, o groază de personalități, oameni importanți și cu adevărat interesanți, cărora – profit acum!- și le mulțumesc public pentru tot: le mulțumesc că ne-au oferit din timpul lor, din experiențele lor de viață, că ne-au povestit uneori și lucruri intime, cu puterea exemplului, că ne-au trecut pragul și adesea au și revenit în platou. Mulțumesc și telespectatorilor noștri, pentru ca… să știți că nu-i puțin lucru să faci de șase ani același format de televiziune și oamenii să se uite la tine și să-ți demonstreze nu numai că nu s-au plictisit, dar și că te așteaptă sâmbătă de sâmbătă și că te urmăresc constant!”, a declarat Diana Munteanu Niculescu.

Sâmbăta aceasta, de la ora 20.30, invitatul Dianei Munteanu Niculescu este Bogdan Vladau, celebrul burlac din emisiunea cu același nume, de la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata