Breaking news

Concurenții Hell’s Kitchen, puși să alerge prin noroi după porci

loading...

Concurenții show-ului culinar, Iadul Bucătarilor de la Antena 1, au o zi de coșmar. Aceștia au fost puși de cei trei jurați, să alegere prin noroi, în țarcul porcilor, pentru a-i prinde.

concurenti iadul bucatarilor - porciCei nouă supraviețuitori din bucătărie primesc din partea juraților o sarcină cu adevărat murdară: să alerge prin noroi pentru a prinde porci.

Treabă nu tocmai ușoară, astfel că amuzamentul acestora va trece imediat ce își vor da seama că simpaticele animăluțe sunt chiar mai sprintene decât ei.

Scopul întregii misiunii care îi târăște în noroi la propriu pe concurenți este descoperirea meniurilor ce trebuie gătite, meniuri înscrise pe câteva coliere, strategic plasate la grumazul necuvântătoarelor.

Misiunea concurenților se va dovedi una cu adevărat grea și nu va fi lipsită de accidentări.

Odată descoperite meniurile, fiecare concurent va trebui să gătească platinguri cu carne de porc și diverse garnituri.

Iar câștigătorii vor avea parte de o întâlnire cu chef Scărlătescu, într-un restaurant de top, unde vor asista la o adevărată demonstrație culinară a unui maestru bucătar japonez.

Cu bateriile încărcate, se presupune că service-ul de seară trebuie să fie unul de succes. Vedete precum Ruby, Whats Up, Victor Slav, Bogdan Vlădău și Cristina Rus vor veni în restaurantul ”Hell’s Kitchen” cu foarte mari așteptări.

Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, 8 decembrie, de la ora 20.30.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata