Breaking news

Concurenții Hell’s Kitchen devin chefi pentru o seară

loading...
0 7

Toți visează să ajungă chefi în bucătărie, iar când li se dă ocazia să fie în această poziție ”Iadul Bucătarilor” devine un loc și mai încins: în ediția de miercuri, 3 decembrie, de la ora 20.30, jurații decid ca la service-ul de seară fiecare concurent în parte să fie, pe rând, chef.

iadul bucatarilor -antena 1Săptămâna aceasta Antena 1 difuzează două ediții ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”: pe 2 și 3 decembrie, marți și miercuri, de la 20.30, telespectatorii au parte de porție dublă de adrenalină în bucătărie și vor asista la noi provocări pentru concurenți, dar și la eliminări.

Așa se face că săptămâna le aduce bucătarilor rămași în cursă o probă solicitantă, la care trebuie să dea dovadă nu numai de rapiditate, ci și de abilitatea de a se adapta.

Cele două echipe vor face slalom printre diverse garnituri, iar jocul pus la cale de cei trei jurați va continua cu sarcina de a combina anumite garnituri cu carne de pește, pui și porc.

Regulile probei le vor da bătăi de cap concurenților și doar o echipă va primi recompensa unei zile petrecute la restaurant, billiard și bowling, în vreme ce învinșii vor rămâne în continuare în bucătărie pentru a pregăti pâine și crème brûlée.

Antipatiile deja formate în casa ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” le vor da iar de furcă tuturor.

Cătălin și Valentina nu sunt pe aceeași lungime de undă, în vreme ce conflictul dintre Andreea și Angi se va adânci în momentul în care aceasta din urmă va arunca la gunoi foile pentru millefeuille pregătite de Andreea, pe motiv că sunt arse.

Miercuri seară, concurenții vor avea șansa să devină chefi. Fiecare dintre ei va simți pe propria piele ce înseamnă să ai atribuțiile unui chef, ce presiune apasă pe umerii celui care conduce și dirijează în bucătăria de restaurant.

Cu astfel de sarcini, conflictele nu vor întârzia să apară, astfel că Tavi va reuși să îl scoată din sărite pe chef Florin.

Dacă ipostaza de chef este o reală provocare, și proba de dimineață de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îi va solicita la maximum pe cei rămași în concurs: aceștia trebuie să gătească și să își dea unul altuia ștafeta în bucătărie.

Nu mai puțin de șapte startere trebuie să fie gata în 50 de minute, iar fiecare membru din cele două echipe va avea la dispoziție doar 5 minute pentru a găti, după care trebuie să predea ștafeta.

Cum se vor descurca bucătarii cu o astfel de proba și cine va pleca acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla miercuri seară la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata