Breaking news

Concurentă X Factor, colegă de platou cu Jean Claude Van Damme

loading...

Andreea Lazãr, concurenta sexy din acest sezon de X Factor, a jucat într-un film alãturi de Van Damme, “Six Bullets”, producţie difuzată recent de Antena 1.

van damme si andreea lazarTânăra artistă a mărturisit că a fost extrem de impresionată de colaborarea pe care a avut-o cu vedeta de la Hollywood.

“L-am cunoscut atât pe Jean Claude, cât şi pe fiul sãu şi mi-au făcut o impresie extraordinară. Modestia, bunul simţ şi atenţia pentru ca totul să iasă bine sunt atuurile multor vedete de la Hollywood” a declarat Andreea.

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului „X Factor” revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzică și suflet”.

Delia, Dan Bittman și Cheloo sunt cei care dau verdictul în privința calificărilor concurenților în etapele următoare, în lupta pentru marele premiu, însã, ca în fiecare an, dezicia finalã va aparţine telespecatorilor.

La preselecții s-au prezentat concurenți de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata