Breaking news

Concurează la România dansează pe propria semnătură întrucât suferă de epilepsie

loading...

O tânără dansatoare care suferă de epilepsie a fost nevoită să dea semnătură pe proprie răspundere ca să poată participa la preselecțiile România dansează de la Antena 1.

Contemp infusionSupershow-ul România Dansează, difuzat in fiecare duminică, de la 20:30, la Antena 1 a adus în faţa celor trei juraţi sute de concurenţi dornici să demonstreze că au dansul în sânge.

Printre ei, şi oameni pentru care dansul e mai presus de orice. „Îmi doresc să dansez, la fel de mult cât îmi doresc să respir!” le-a mărturisit juraţilor, Cezara, una dintre componentele trupei Contemp infusion.

Fără să bănuiască nimic din ce urma să afle, CRBL le-a întrebat pe cele două fete ce ar face dacă de mâine nu ar mai putea dansa. Răspunsul Cezarei l-a uluit: Şi dacă mi s-a spus deja asta? Sunt epileptică, am restricţii multe… Nu-mi este teamă că o să mă apuce vreo criză pe scenă, deşi există şanse.

Cezara şi Ştefania sunt prietene de peste 9 ani şi au împărţit şi bune şi rele în toată aceasta perioadă.

S-a întâmplat de multe ori să asist la crizele ei. Mi-e foarte greu să o văd aşa, să nu pot să fac mare lucru, dar vorbesc cu ea, sper că mă aude şi încerc să o ajut!” povesteşte Ştefania.

„Îmi dau seama când începe criza, pentru că se aude un scurtcircuit la nivelul creierului. Urmează un moment în care cumva creierul îmi joacă feste. Îmi dau seama că trăiesc, că sunt în viaţă, dar deodată pierd contactul cu realitatea!”, a mărturisit Cezara.

Pe juraţi i-au cucerit imediat.„Nu sunt un priceput al dansului contemporan, dar a fost primul moment aici, la România Dansează, când scaunul de jurat s-a transformat într-un scaun de spectacol extraordinar!” le-a spus Connect-R fetelor, după prestaţia lor, iar CRBL a continuat: Un om care are o piatră de moară cu care trebuie să danseze se numeşte erou. Dacă nu ar dansa, dacă i-ai lua dansul, i-ai lua viaţa, i-ai lua tot!

Întregul moment al fetelor pe scena România Dansează va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata