Breaking news

Columbianul de la România Dansează a făcut show la X Factor

loading...

Ediţia de duminică a super show-ului “X Factor” a readus pe scenă personaje simpatice pe care telespectatorii nici nu au apucat să le uite. Unul dintre ele este Ramon Sanchez, fostul concurent de la “România Dansează”.

Ramon SanchezColumbianul a venit la “X Factor” şi a punctat cu o melodie care a ridicat sala în picioare, făcând-o pe Delia i se alăture pe scenă, moment în care au incins scena cu dansul lor.

După ce juraţii de la “România Dansează”, CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac, au fost impresionaţi de spectacolul pe care l-a făcut Ramon Sanchez, duminică, şi Delia, Cheloo şi Dan Bittman au avut numai cuvinte de laudă la adresa columbianului. Mai mult decât atât, juraţii l-au provocat să cânte o melodie în limba română.

Cele două melodii pe care le-a interpretat Ramon i-au făcut pe cei trei juraţi să acorde trei de “DA”, dar nu înainte ca Bittman să-l felicite pentru felul în care a cântat: “Mă enervează românii noştri care n-au venit să cânte în română şi ziceau că nu ştiu nicio piesă şi vine el din Columbia şi cântă “Lalele, lalele.”

Un nou episod al super show-ului va putea fi urmãrit duminica viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata