Breaking news

CNA scoate la concurs 46 de frecvențe radio

loading...

După o pauză de cinci ani de zile, Consiliul Naţional al Audiovizualului scoate la concurs 46 de frecvenţe radio pentru posturi generaliste şi tematice.

licente radioUrmare a numărului mare de solicitări privind licențele radio, CNA a decis să organizeze un nou concurs de acordare a acestora.

Le-am grupat astfel fiindcă am găsit în CNA dosare de solicitări de acum patru ani. Din 2008 nu a mai fost scoasă la concurs nicio frecvenţă de radio. Acesta este motivul pentru care m-am hotărât, după ce am găsit aceste dosare în care s-au tot strâns solicitările, să mă duc la ANCOM şi să încercăm să facem o reverificare la nivel naţional şi scoatem într-o primă fază 46 de frecvenţe. Vor urma şi altele, tocmai fiindcă această piaţă trebuie tot timpul curăţată şi stimulată să realizeze produse de calitate”, a declarat preşedintele CNA, Laura Georgescu pentru Agerpres.

Toate companiile interesate să achiziționeze o licență radio în România, au timp să depună dosarul la CNA până pe data de 18 octombrie.

Începând cu data de 28 octombrie începe efectiv audierea în şedinţă publică a tuturor participanţilor la concurs, iar frecvenţele se vor câştiga prin votul celor 11 membri ai CNA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata