Breaking news

CNA a refuzat schimbarea The Money Channel în RTV

loading...

CNA a respins, marți, solicitarea S.C. Realitatea Media SA de modificare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV.

the money channel - rtvÎncercarea Realitatea Media de a reboteza canalul economic în RTV, a eșuat. CNA nu a fost de acord cu rebrănduirea The Money Channel.

Mura Frânculescu, director executiv al S.C. Realitatea Media SA, a explicat că The Money Channel, un post de nișă, economic, redenumit RTV, dorește să completeze Realitatea Media, deficitară la această categorie de programe.

Însă, președintele CNA, Laura Georgescu, a susținut că The Money Channel are o serie de probleme și că nu înțelege de ce se dorește schimbarea denumirii unui brand deja afirmat.

Avocatul România TV, Mihai Zarafiu, a cerut respingerea solicitării, pe motiv că atinge atât televiziunea pe care o reprezintă, cât și Realitatea Media.

Mura Frânculescu a precizat că S.C. Realitatea Media SA a depus la CNA toate documentele necesare aprobării acestei cereri și a subliniat că marca RTV pe care o solicită aparține Realității Media.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata