Breaking news

CNA întrerupe emisia Antena 1, Kanal D, Acasă TV și Pro TV din cauza scandalului Vadim-Moculeasca și Zăvorancele

loading...
0 26

Vadim, Moculeasca și Zăvorancele, închid emisia Pro TV, Kanal D, Acasă TV și Antena 1. CNA a decis în ședința de marți să sancționeze dur patru televiziuni naționale din cauza scandalului în care au fost implicați Corneliu Vadim Tudor, Mariana Moculescu, Oana și Mărioara Zăvoranu.

Decizie fără precedent în istoria audiovzualului din România. Patru televiziuni calcă pe urmele OTV și își vor întrerupe simultan emisia timp de 10 minute.

CNA taie în carne vie și aplică sancțiuni dure pentru patru canale naționale ca urmare a mediatizării scandalului dintre Vadim, Moculeasca, Oana și Mărioara Zăvoranu.

În ședința de marți, membrii CNA au decis ca emisia Pro TV, Kanal D, Acasă TV și Antena 1 să fie întreruptă timp de 10 minute în intervalul orar 19.00-19.10.

Vadim s-a certat ca la ușa cortului cu Mărioara Zăvoranu iar imaginile au fost difuzate de televiziuni.

Pro TV a fost sancționată pentru emisiunea Happy Hour unde a permis ca Vadim și Moculeasca să se jignească în mod reciproc.

Acasă TV a fost amendată pentru că a difuzat în cadrul emisiunii ”Cancan TV” imagini cu Vadim și Mărioara Zăvoranu care se certau în fața sediului Kanal D, ca la ușa cortului.

Antena 1 își va întrerupe emisia pentru că a difuzat atât la emisiunea ”Acces direct” cât și la ”Un show păcătos” imaginile respective.

Kanal D a fost sancționată cu întreruperea emisiei pentru că a mediatizat scandalul dintre europarlamentar și mama lui Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii ”WOW Biz”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata