Breaking news

Claudiu Nergheş l-a dat pe spate pe Cheloo, cu zâmbetul său perfect

loading...

Claudiu Nergheş, un tânãr de 21 de ani, din Cluj, student la Medicinã, specializarea Tehnicã Dentarã, l-a impresionat pe Cheloo, cu zâmbetul său perfect, încât juratul a spus că: Dacã aveam faţa acestui domn, erau şi Paraziţii pe tv în continuare!

cheloo si claudiu nerghesCel mai nou sezon X Factor, difuzat în fiecare dumincã, de la 20:30, la Antena 1, a adus în faţa celor trei juraţi o mulţime de tineri talentaţi, gata sã demonstreze în orice moment cã au factorul X.

Printre ei şi Claudiu Nergheş, un tânãr de 21 de ani, din Cluj, student la Medicinã, specializarea Tehnicã Dentarã. Chiar zâmbetul lui perfect a fost cel care le-a atras atenţia şi juraţilor, zâmbet care pe jurata Delia a cucerit-o pe loc.

„N-am avut dintotdeauna dantura asta perfectã. Le mulţumesc pãrinţilor mei cã mi-au pus aparat dentar atunci când am avut nevoie” a mãrturisit Claudiu.

Deşi a intrat la facultate cu media 10, Claudiu îşi doreşte foarte mult o carierã muzicalã, aşa cã ar renunţa în  orice moment la studii în favoarea muzicii.

Întrebat dacã are o prietenã, Claudiu le-a rãspuns cã e singur, fapt ce a stârnit hohote de râs la masa juriului: „Din cauza ta, Delia o sã îşi ia bãtaie desearã” i-a spus Cheloo.

Tot Cheloo a fãcut mãrturisire care i-a lãsat fãrã replicã pe colegii sãi din juriul X Factor: Dacã aveam faţa acestui domn, erau şi Paraziţii pe tv în  continuare!

Dacã va reuşi Claudiu sã treacã mai departe în super show-ul X Factor, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata