Breaking news

Chivu vorbește la Digi 24 despre educația fiicelor sale

loading...

Duminică, la Digi 24, de la ora 08.30, la emisiunea „Jurnal pentru copii”, Cristi Chiviu vorbește educația pe care le-o acordă fiicelor sale, Natalia și Anastasia.

cristi chivuDe ziua mamei, pe 8 martie, de la 08.30, la „Jurnal pentru copii”, Cristian Chivu şi fiicele lui, Natalia şi Anastasia, îi invită pe telespectatori Digi24 să îi viziteze la ei acasă.

“Cele mici ne spun de foarte multe ori că îşi mai doresc un frăţior. În  momentul de faţă  soţia e mai hotărâtă decât mine. Eu sunt cel care are o reţinere. Nu neapărat pentru că nu-mi doresc un al treilea copil, ci pur  şi simplu, s-o luăm de la început cu lăptic, pamperşi,  stresul pe care ţi-l provoacă un bebeluş… Nu e uşor. Probabil că vom lua o  decizie în ceea ce priveşte un viitor copil într-un timp relativ scurt”, spune Cristi Chivu.

Acasă, pe teren propriu, fostul căpitan al Naţionalei României a vorbit cu echipa “Jurnalului pentru copii” de la Digi24 despre copilărie, lecţii de viaţă şi educaţie.

În interviu difuzat duminică, 8 martie,  de la 08.30, Cristian Chivu dezvăluie secretele familiei lui.

„Suntem o familie fericită, frumoasă. Anastasia şi Natalia au numai lucruri bune de învăţat de la părinţii lor şi sper să fim primele modele ale copiilor noştri. Încercăm să le oferim o educaţie sănătoasă, cu nişte reguli. Responsabilitatea e foarte mare atunci când e vorba de creşterea  copiilor tăi, dar încercăm să facem faţă, încercăm să ne adaptăm situaţiei şi vârstei pe care ele o au pentru că diferă. De la an la an se schimbă. De la an la an devin mai cerebrale, mai profunde în gândire şi trebuie să te adaptezi cât mai repede”,  spune Cristian Chivu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata