Breaking news

Cheloo, urmărit de polițiști la X Factor 2013

loading...

Cheloo este urmărit de polițiști și la X Factor. Juratul a rămas mască când a aflat că unul dintre concurenți este polițist criminalist la Secția 7 București de care aparține rapperul.

cheloo si politistul la x factorLa preselecţiile din acest sezon de “X Factor”, juriul a fost surprins de către concurenţi cu talentul lor, cu declaraţiile făcute sau cu meseriile pe care le practică. Astfel că, duminică, de la ora 20:30, la Antena 1, Cheloo a fost cel impresionat.

Unul dintre concurenţii veniţi să demonstreze dacă sunt sau nu posesori de “factorul X” l-a lăsat pe Cheloo cu gura căscată când a mărturisit că este poliţist criminalist chiar la secţia de care aparţine rapperul.

”Secţia 7 este una dintre cele mai speciale secţii de poliţie din Bucureşti. Sunt şocat, acolo stau. Mâine dimineaţă o să fiu în faţa secţiei ca să cer lămuriri”, a spus juratul Cheloo.

Curios să afle ce mai fac angajaţii secţiei de poliţie, Cheloo l-a întrebat pe concurent: Ce mai fac prietenii mei? Mă mai vorbesc de rău? Mai fac şpagatul când se îmbată?, răspunsul concurentului fiind afirmativ.

Întreaga scenă poate fi urmărită duminica aceasta de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor afla şi ce a avut Cheloo de spus despre momentul care l-a amuzat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata