Breaking news

Cheloo şi Bittman intervin într-un conflict la X Factor

loading...

Cel de-al treilea sezon X Factor este unul plin de emoţie, talente de toate vârstele, de spectacol şi voie bună, dovadă fiind ediţia din aceastã searã, ce începe la ora 20:30, la Antena 1.

x factor antena 1Unul dintre concurenţii care au venit la audiţiile “X Factor” a avut parte de o surpriză de proporţii în momentul în care a ajuns pe scenă. El a aflat că tatăl său, cu care nu a mai vorbit de doi ani de zile, este şi el participant al show-ului.

Tânărul concurent a mărturisit că situaţia din familia sa şi, mai ales, comportamentul tatălui său faţă de el, l-au determinat să plece de acasă, întrerupându-se astfel orice comunicare între ei. După momentul întâlnirii, Cheloo a declarat: “Ai toate motivele să ai ciudă pe tatăl tău”, spre deosebire de Bittman care s-a oferit să-i împace pe cei doi.

Telespectatorii care vor urmări “X Factor” în aceastã searã, de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla reacţia pe care cei doi concurenţi au avut-o în momentul în care s-au reîntâlnit după doi ani şi motivul care i-a făcut pe Cheloo şi Bittman să intervină în conflictul concurenţilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata