Breaking news

Cheloo, la un pas de a fi dat afară de la X Factor România

loading...

Cheloo și-a făcut-o cu mâna lui. Pentru jignirile homofobe aduse italianului Paolo Lagana, l-ar putea lăsa pe jurat în afara show-ului X Factor 2013. Compania care deține licența concursului cere explicații de la Antena 1.

paolo lagana si chelooScandal de proporții la X Factor România din cauza juratului Cheloo care l-a jignit în direct pe concurentul gay, Paolo Lagana. Antena 1 este la un pas de a pierde licența X Factor pentru România, din cauza comentariilor homofobe ale lui Cheloo.

În prima Gală Live X Factor 2013, Paolo Lagana, îmbrăcat într-un parpalac cambrat și încălțat pe tocuri, a interpretat melodia “Paparazzi” a lui Lady Gaga. Vestimentația italianului l-a scos din sărite pe Cheloo.

“Delia poate să te ia acasă. Eu disprețuiesc tot ceea ce ești, tot ceea ce reprezinți. Țara asta te va trimite acasă, cu siguranță”, i-a spus Cheloo, iar la scurt timp s-a întors la spatele la el.

În schimb, Delia și Dan Bittman i-au comentat pozitiv prestația lui Paolo, iar publicul l-a votat să meargă în gala următoare X Factor.

În doar 48 de ore de la remarca lui Cheloo la adresa concurentului Paolo Lagana, peste 500 de reclamații au fost deja depuse la CNA.

Sesizări au ajuns și la compania care deține licența X Factor. FremantleMedia a declarat pentru wowbiz.ro că a cerut explicații la Antena 1 despre acest incident și că rapperul Cheloo nu și-a făcut datoria de jurat.

„FremantleMedia încurajează ferm toleranța, iar respectul pentru demnitatea personală este unul dintre valorile noastre principale. Nu încurajăm comportamentul homofob sau comportamentul lipsit de respect în general și luăm foarte în serios sesizările de această natură. X Factor este o competiție deschisă pentru toată lumea, indiferent de rasă, vârstă, gen sau orientare sexuală. Analizând schimbul de replici dintre cele două părți, este evident că Paolo are suportul majorității juriului, al spectatorilor din sală și al publicului de acasă, care l-au trimis în runda următoare a show-ului. Cu toate că am simțit că discuția dintre Cheloo și Paolo a fost încordată și a avut legătură cu prestația din seara aceea, credem totuși că, din cauză că nu a ascultat cu atenție cântecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect și nu a și-a făcut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena să clarifice faptul că o astfel de atitudine nu este încurajată de noi, iar acest lucru ar trebui să se întâmple în show-urile viitoare”, au declarat reprezentanții FremantleMedia pentru WOWbiz.ro.

Este pentru a doua oară când Cheloo face remarci homofobe la adresa lui Paolo, după cea de la audiții, când a plecat de la masa juriului când italianul și-a început prestația.

După ediția de duminică, 24 noiembrie, deranjați de atitudinea lui Cheloo, mai muți români s-au mobilizat pe rețelele de socializare cerând Antena 1, eliminare acestuia din juriul X Factor.

Date fiind circumstanțele, este posibil ca juratul Cheloo să nu mai facă parte din juriul X Factor 2014, în cazul în care concursul se va mai organiza în România.

loading...
1 Comentariu
  1. Carciu Alin Marian spune

    decat sa ii pupi in cur pe toti pentru a ramane inca un sezon , mai bine fii sincer si nu da inapoi, respect Cheloo

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata