Breaking news

Cheloo, emoţionat de un concurent la X Factor

loading...

Cheloo, cel mai dur dintre cei trei jurați ai show-ului X Factor de la Antena 1, a fost emoționat până la lacrimi de către un concurent.

cheloo x factorConcurenţii care au venit anul acesta la audiţiile “X Factor” sunt hotărâţi să impresioneze membrii juriului, astfel că, după o primă ediţie savuroasă din toate punctele de vedere, a doua se anunţă a fi cel putin la fel de spectaculoasă.

În episodul difuzat duminică, 29 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, Cheloo, unul dintre cei mai duri şi exigenţi membrii ai juriului este impresionat de un concurent care cântă melodia preferată a tatălui său: Asta e o piesă de suflet pentru mine. E prima oară când sunt emoţionat anul acesta la X Factor. Piesa asta îmi aduce aminte de tata, urmând ca juratul să povestească un episod din copilăria sa: La un moment dat, a venit beat rupt acasă şi, cum era el violent, a luat un cuţit şi a ieşit în stradă.

Delia, prezenţa feminină a juriului, a rămas uimită de faptul că cineva a reuşit să ajungă la inima lui Cheloo, rapperul fiind cunoscut pentru duritatea sa. Cu toate acestea, el a admirat prestaţia concurentului venit la audiţii: Îţi mulţumesc pentru piesă. Am şi un sfat, îmi place vocea şi consider că ar trebui să aplici această voce pe câteva piese de rapp, pentru ca restul rapperilor care au venit anul acesta în concurs să pară nişte fetiţe.

Telespectatorii care vor urmări super-show-ul “X Factor” duminică, 29 septembrie, începând cu ora 20:30, vor fi martorii momentului care aproape l-a făcut pe Cheloo să plângă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata