Breaking news

Cheloo, dat afară din juriul X Factor România

loading...

Cheloo a fost dat afară de Antena 1, din juriul concursului X Factor România. Ștefan Bănică Junior îi va lua locul la masa juriului.

cheloo - x factor romaniaJignirile aduse concurentul gay, Paolo Lagana, la ediția X Factor din 2013, la costat funcția pe juratul Cheloo. Acesta părăsește concursul după doar două ediții de stat la masa juriului.

De frică să nu își piardă licența pentru concurs, Antena 1 a decis să-l dea afară din juriu pe controversatul Cheloo, din cauza comentariilor homofobe ale hip-hoper-ului, membru al trupei Paraziții.

În prima Gală Live X Factor 2013, Paolo Lagana, îmbrăcat într-un parpalac cambrat și încălțat pe tocuri, a interpretat melodia “Paparazzi” a lui Lady Gaga.  Însă vestimentația italianului l-a scos din sărite pe Cheloo.

“Delia poate să te ia acasă. Eu disprețuiesc tot ceea ce ești, tot ceea ce reprezinți. Țara asta te va trimite acasă, cu siguranță”, i-a spus Cheloo, iar la scurt timp s-a întors la spatele la el.

În schimb, Delia și Dan Bittman i-au comentat pozitiv prestația lui Paolo, iar publicul l-a votat să meargă în gala următoare X Factor.

În doar 48 de ore de la remarca lui Cheloo la adresa concurentului Paolo Lagana, peste 500 de reclamații au fost deja depuse la CNA.

Sesizări au ajuns și la compania care deține licența X Factor. FremantleMedia a declarat pentru wowbiz.ro că a cerut explicații la Antena 1 despre acest incident și că rapperul Cheloo nu și-a făcut datoria de jurat.

„FremantleMedia încurajează ferm toleranța, iar respectul pentru demnitatea personală este unul dintre valorile noastre principale. Nu încurajăm comportamentul homofob sau comportamentul lipsit de respect în general și luăm foarte în serios sesizările de această natură. X Factor este o competiție deschisă pentru toată lumea, indiferent de rasă, vârstă, gen sau orientare sexuală. Analizând schimbul de replici dintre cele două părți, este evident că Paolo are suportul majorității juriului, al spectatorilor din sală și al publicului de acasă, care l-au trimis în runda următoare a show-ului. Cu toate că am simțit că discuția dintre Cheloo și Paolo a fost încordată și a avut legătură cu prestația din seara aceea, credem totuși că, din cauză că nu a ascultat cu atenție cântecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect și nu a și-a făcut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena să clarifice faptul că o astfel de atitudine nu este încurajată de noi, iar acest lucru ar trebui să se întâmple în show-urile viitoare”, au declarat reprezentanții FremantleMedia pentru WOWbiz.ro.

Era pentru a doua oară când Cheloo făcea remarci homofobe la adresa lui Paolo, după cea de la audiții, când a plecat de la masa juriului când italianul și-a început prestația.

Ștefan Bănică Junior îi va lua locul lui Cheloo în juriul X Factor România 2014, alături de Delia și Horia Brenciu care-l înlocuiește pe Dan Bittman, concediat de Antena 1 pentru că a filmat un episod într-un serial al Kanal D.

Este pentru a doua oară, în cei patru ani de existență ai X Factor România, când Antena 1 schimbă juriul. În 2012, toți cei trei membrii ai juriului: Adrian Sâna, Daniel Morar și Paula Seling, au fost dați afară din cauza prestațiilor jalnice din primul sezon desfășurat în 2011.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata