Breaking news

Chelaru Mihai vrea să doboare recordul la fasole cu afumătură

loading...

Chelaru Mihai, concurent la „Top Chef” în sezonul doi, este hotărât să doboare recordul naţional al celor mai numeroase porţii de fasole cu afumătură făcute vreodată în România.

record fasole cu afumaturaÎn această aventură se alătură atât colegii săi rămaşi în concurs, dar şi concurenţi din primul sezon al show-ului.

Pasiunea pentru gătit nu s-a oprit pentru Mihai odată cu eliminarea sa din concurs, dovadă fiind surpriza pe care vrea să le-o pregătească românilor de 1 decembrie.

Toată viaţa oamenii ne-au dăruit nouă, venind la restaurantele noastre, acum, noi vrem să le facem românilor o surpriză, gătindu-le fasole cu afumătură. Istoria se repetă, pentru că anul trecut am gătit 1500 de porţii, iar anul acesta vrem să batem recordul naţional şi să gătim peste 5000”, mărturiseşte Chelaru Mihai.

Printre bucătarii care se alătura iniţiativei lui Mihai se numără Alexandru Balog, Alexandru Iacob, Paul Fulop, dar şi Paul Purice.

Este o idee extraordinară având în vedere că a fost colegul nostru şi n-am avut cum să refuz o astfel de iniţiativă, plus că nu sunt la prima experienţă de genul acesta, pentru că atunci când lucram în străinătate am mai gătit mâncare indiană în cantităţi impresionante”, povesteşte Paul Purice.

Cel mai savuros concurs culinar, „Top Chef”, poate fi urmărit în fiecare luni de la ora 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata