Breaking news

Cheeky Girls și Răzvan și Dani fac armata la Breaza

loading...

Săptămâna viitoare, Cheeky Girls și Răzvan și Dani intră pe mâna lui nea Mărin, stabilit cu toate trupele la Breaza și decis, ca de obicei, să nu se oprească din muncit cât e ziua de lungă.

Cheeky Girls - razvan si dani - nea marinDacă surorile Monica și Gabriela sunt cunoștințe vechi ale lui nea Mărin și știu că atâta vreme cât își văd de treabă scapă de pișcătura jordiilor, matinalii Răzvan și Dani constată că au ajuns, pur și simplu, în armată, la unitatea militară Breaza.

„E mult mai rău decât mi-am imaginat”, declară Răzvan, pus serios pe gânduri de energia gazdei emisiunii și de pornirile sale coercitive.

Dani, grație copilăriei petrecute la bunici, reușește să îi intre repede în grații lui nea Mărin, în timp ce Răzvan, autointitulat „un fiu al asfaltului”, va avea de furcă serios cu el.

„N-am dus lipsă de nimic cu nea Mărin pe capul nostru. Cel mai mult mi-a lipsit patul. Pentru prima dată în viață mi-a fost dor de alarma mea de la telefon care deja mi se pare mult mai blândă decât vocea lui nea Mărin”, povestește Dani.

„Eu mă uitam la ce e acolo mai ceva ca la grădina zoologică”, recunoaște Răzvan, străin de cât de multă muncă cere o gospodărie.

Cu nea Mărin șef însă, nimeni nu are timp nici să respire. „Am fost speriați la început”, recunoaște Răzvan.

„Am descoperit un om cu o inimă mare și cu o sumedenie de aptitudini pe care ne-am fi dorit și noi să le avem. Ne-am trezit în fața unui om care are mai multă energie decât noi doi la un loc”, mai spune matinalul de la Antena 1.

Realizatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” și Cheeky Girls vor ajunge la Breaza, acolo unde o familie are 17 copii și mai așteaptă încă unul.

Cel mai mare are 24 de ani, iar cel mai mic.. doar câteva luni. În ciuda oricăror neajunsuri, sunt toți împreună, grijulii unii față de ceilalți, cu lipsuri și nevoi, dar, mai ales, cu visuri și idealuri.

Copiii învață bine, muncesc cot la cot cu părinții, sunt săritori, politicoși și simt că fac parte dintr-o familie specială.

Pentru ca ei să se bucure nu doar de dragostea pe care le-o poartă părinții, ci și de o casă confortabilă, luni și marți, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete vor munci pe brânci și vor organiza un spectacol caritabil.

Cheeky Girls - animale

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata