Breaking news

Cezar spune că a primit avansuri de la bãrbaţi la Eurovision

loading...

Invitat în aceastã searã, de la 20:30,  în emisiunea „Te pui cu blondele?”, contratenorul Cezar Ouatu a fost luat imediat în vizor de blondele lui Negru.

cezar ouatu - te pui cu blondeleCurioase din fire şi mereu la curent cu subiectele mondene, acestea l-au întrebat direct pe Cezar care este orientarea lui sexualã.

Sunt heterosexual, în ciuda speculaţiilor, a vocii mele şi a faptului cã majoritatea contratenorilor sunt homosexuali!” ba mai mult, Cezar a povestit cã s-a izbit de acest lucru la Eurovision: Am primit foarte multe avansuri de la bãrbaţi în concurs.

Coechipierele sale din aceastã searã, Anda Adam şi Andreea Bãlan s-au grãbit sã confirme şi ele spusele contratenorului: A flirtat cu noi în culise!, a mãrturisit Andreea. Pentru ca Anda sã completeze: E bunuc!

Şi pentru cã printre cele 50 de frumoase domnişoare se afla şi o sopranã, aceasta nu a putut rata ocazia de a face un duet cu Cezar.

Contratenorul a fost mai mult decât încântat de invitaţia tinerei: Sunt şocat, a ales o arie foarte grea! Dar nu pot decât sã mã bucur!.

Mirarea nu a fost doar de partea lui Cezar, ci şi pentru Dan Negru, care a fost rugat de blondã sã înregistreze momentul cu telefonul ei mobil.

Tu ca tu şocat, dar eu cã sunt cameraman?” i-a spus râzând campionul divertismentului lui Cezar.

Cu ce curiozitãţi i-au întâmpinat blondele pe cei trei invitaţi rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, într-o nouã ediţie incendiarã „Te pui cu blondele?”, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata