Breaking news

Cezar: eu nu mă așteptam să câștig Eurovisionul. Nu îmi vine să cred

loading...

Cezar s-a declarat uimit de faptul că a reușit să câștige Selecția Națională și că va reprezenta România la Eurovision în Suedia, la Malmo, în semifinala din 16 Mai 2013.

cezarRomânia și-a ales sâmbătă seară, reprezentantul la Eurovision 2013. Din cele 12 piese aflate în finală, It’s My Life, compusă de Cristian Faur și interpretată de Cezar, a fost desemnată câștigătoare.

La scurt timp după aflarea rezultatului oficial, cezar s-a declarat uluit de rezultat declarând: eu nu mă așteptam efectiv, nu îmi vine să că cred. La modul cel mai serios, poate unii mă cred fals, dar eu nu mă așteptam. Cred că muzicalitatea mea nu m-a înșelat și asta transmis publicului. Chiar dacă mai pot fi mici detalii care pot fi corectate, mici scăpări, suntem umani, nu suntem roboți.

Întrebat dacă el a simțit că i-a scăpat vocea în finala națională așa cum au apreciat unii jurați, cezar a spus: mie nu mi s-a părut, personal, eu sunt foarte autocritic, fac muzică de la vârsta de 6 ani, și îmi dau seama ce este bine și ce este rău. Cred că în finală a fost cea mai bună versiune a piesei It’s My Life.

Cezar a spus că va corecta tot ce este de corectat, va îmbunătăți show-ul pentru semifinala din 16 mai de la Malmo și este încrezător ca vă face o figură frumoasă și va accede în finala internațională din 18 mai.

Da eu cred în calificare, cred ori totul ori nimic. Vom ajunge foarte sus, vom crea acel schimb de energie între mine și public”, a precizat artistul.

Cât privește jurizarea, cezar a spus că nu poate fi de acord cu nota 1 primită de la Crina Mardare.

Nu pot să fiu de acord cu totul cu doamna care mi-a dat nota 1, nu e nicio problemă. Ideea e în felul următor, că a fost o răsturnare de situație, efectiv ca în filmele de groază. Am avut inima care bătea în ritm de samba. Dar totuși repet, și o spun cu mândrie, că sunt român, romanii m-au votat, românii m-au vrut și eu sunt datorită lor aici”, a precizat Cezar pentru ezclusivNEWS.ro.

Cât privește nota zero primită de Luminița Anghel de la Naftanailă, Cezar a spus că nu poate să fie de acord cu așa ceva și că el a apreciat piesa ”Unique”.

Nu este corect. Eu am spus în toată campania de promovare, am fost fair play, și am spus că îmi place piesa Luminiței Anghel. Este o piesa elevată cu o orchestrație foarte bună.  Îmi place piesa Elenei. Am spus-o, alții nu au spus-o pentru mine.  Absolut nu merita nota zero Luminița”, a declarat Cezar.

Piesa  It’s My Life, compusă de Cristian Faur, a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, 9.774, dintr-un total de 42.567.

Cu 12 puncte primite din partea publicului și 8 de la juriu, cezar a câștigat Eurovisionul Românesc și va merge la Malmo în Suedia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata