Breaking news

Cerbul de Aur 2010 riscă să fie anulat

loading...

Organizarea Cerbului de Aur în acest an este incertă ca urmare a faptului că TVR nu are încă un  Consiliu de Administrație valid, care să aprobe și să valideze bugetul festivalului internațional organizat la Brașov.

3126_cerbulProblemele financiare din țară și cele legate de Consiliul de Administrație al Televiziunii Române pun sub semnul întrebării organizarea în acest an a Festivalului Internațional Cerbul de Aur.

Comitetul Director al TVR a decis ca finalizarea discuţiilor privind bugetul pentru Festivalul Cerbul de Aur 2010 să se realizeze de către noul Consiliu de Administraţie. Întrucât, în acest moment, Televiziunea Română funcţionează fără un Consiliu de Administraţie, discuţiile legate de organizarea Cerbului de Aur sunt blocate. Comitetul Director a considerat că este de competenţa noului Consiliu de Administraţie să decidă dacă Cerbul de Aur 2010 se mai poate organiza în bune condiţii.”, se precizează în comunicatul de presă al TVR.

Deși derularea înscrierilor Cerbul de Aur, era în toi, conducerea televiziunii a decis să suspende înscrierile până la numirea de către Parlament, Președenție, Guvern și sindicate a noului Consiliu de Administrație.

Inițial organizatorii au stabilit ca cea dea VXIII-a ediție a Cerbului de Aur să aibă loc la Brașov în perioada 1-6 septembrie 2010.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata