Breaking news

Stelian Tănase a întrerupt emisia TVRi pentru a cenzura documentarul Moștenirea Clandestină

loading...

Stelian Tănase, numit de doar două luni, de PNL, în funcția de Președinte Director General al TVR, a început să cenzureze documentare la TVR Internațional.

stelian tanase cenzura tvr”Deontologul„ plătit din banii lui Sorin Ovidiu Vîntu, ani de zile, s-a văzut pe cai mari la TVR și deși fișa postului și legea de funcționare a SRTV nu îi permite să aibă decizii în materie editorială, Stelian Tănase taie și spânzură în Televiziunea Română.

După ce le-a dat emisiuni la TVR 1 și TVR 2, prietenilor lui, Mircea Dinescu și Ion Cristoiu, Stelian Tănase a cenzurat un documentar ce era difuzat pe TVR Internațional. Vineri, 7 februarie 2014, la ora 14.00 pe TVR Internațional s-a difuzat al zecelea episod al documentarului realizat de Monica Ghiurco, ”Moștenirea Clandestină”. Însă după doar opt minute de la începerea difuzării, acesta a fost scos de pe post de către Stelian Tănase.

Cei care au sesizat pe tv, întreruperea bruscă a difuzării documentarului, a fost corespondentul portalului Ziaristi Online din Republica Moldova.

Surse din TVR au relatat pentru exclusivNEWS.ro, că în biroul lui Stelian Tănase, în momentul în care acesta a pus mâna pe telefon și a urlat ca documentarul să fie scos urgent de pe TVR Internațional, era șeful Știrilor TVR, Claudiu Lucaci. Care mai apoi a venit bucuros în redacție și jubila de faptul că documentarul rivalei lui a fost cenzurat de Stelian Tănase.

Gestul lui Stelian Tănase de a cenzura prin telefon un documentar difuzat de TVR Internațional aduce aminte de vremurile comuniste când cei responsabili cu propaganda decideau ce intră și ce nu, pe tv.

Cel de-al zecelea episod al documentarului Moștenirea Clandestină prezintă informații despre colonelul polonez Kuklinski  care a pus umărul la căderea comunismului, dar și despre Pacepa, spionul român care a trădat țara.

Moștenirea Clandestină, a fost suspendată din noua grilă, cu începere din luna martie 2014, în ciuda audienței foarte bune și a ridicate si a premiului APTR.

CNA și Comisiile de Cultură din Parlament ar trebui să se sesizeze de urgență și să-l dea afară imediat pe Stelian Tănase care confundă Televiziunea Română cu propria moșie.

loading...
2 Comentarii
  1. Stanciu Constantin spune

    Si asta confunda televiziunea cu mosia proprie.

  2. Mihai Buninet spune

    Lupu îşi schimbă blana dar năravul,ba!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata