Breaking news

Cea mai tare parodie a melodiei Lorei, Puişor, cântată în finala “Junior Chef”

loading...

După ce au câştigat simpatia telespectatorilor, concurenţii unicului show culinar cu copii din România, “Junior Chef”, au avut parte de susţinerea altor copii talentaţi, câştigătorii “Next Star”, care au venit să-i încurajeze, să deguste preparatele lor, dar şi să le voteze, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

finala junior chef 2014Omar, Teodora şi Elena Hasna sunt puştii care i-au încurajat pe finaliştii concursului să facă cele mai gustoase şi inspirate preparate, urmând ca la finalul probei să îi încânte cu un concert de excepţie. Pe parcursul probei, văzând că cei mici sunt tensionaţi că nu se încadrează în timp, câştigătorii “Next Star” le-au pregătit o surpriză: au scris propriile versuri pe melodia Lorei, Puişor, cu care să-i încurajeze pe cei mici: “Pune tot pe cuptor, că mi-e foame de mor/ găteşte, puişor, hai, nu sta de decor” sunt doar câteva din versurile cu care bucătăraşii au fost încurajaţi de micile vedete.

Se pare că marea finală a show-ului a fost plină de emoţii şi de surprize pentru concurenţi, pentru că majoritatea dintre ei au mărturisit că niciodată nu au avut astfel de emoţii, dar mai ales, că niciodată nu şi-ar fi închipuit că vor avea propria carte de bucate. Despre ce este vorba vor afla telespectatorii în această seară de la 20:30, la Antena 1, în marea finală a show-ului gastronomic, “Junior Chef”. Tot atunci, cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan vor decide cine este câştigătorul marelui premiu de 15 000 de euro şi posesorul titlului de primul Junior Chef al României.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata