Breaking news

Cea mai mare nuntă din Maramureș, organizată de Nea Mărin și patru vedete

loading...

Nicoleta Luciu, Elwira Petre, Nicolai Tând şi Edi Stancu au organizat cea mai mare nuntă din Maramureş, coordonați fiind de Nea Mărin.

vedete nunta maramures“Poftiţi pe la noi: Poftiţi de va iubiţi”, emisiune difuzată de Antena 1 luni şi marţi de la ora 20:30 a ajuns într-una din cele mai frumoase zone ale ţării: Maramureş.

Nea Marin alături de Nicoleta Luciu, Elwira Petre, Nicolai Tând şi Edi Stancu au organizat o nuntă tradiţională aşa cum nu s-a mai văzut pe Valea Izei.

Comună Bârsana, locul în care au avut loc filmările, a fost aproape blocată de marele eviment şi asta pentru că toţi locuitorii au ieşit pe stradă în ziua nunţi pentru a vedea desfăşurările de forţă care au avut loc.

“Oameni buni şi calzi că în zona asta eu n-am mai văzut. Ştiam că trebuie să iasă o nuntă perfectă!”, a declarat Elwira Petre.

Povestea mirilor aleşi de Nea Marin este emoţionantă. Provenind din familii cu posibilităţi financiare reduse, cei doi nici nu visau la o asemenea nuntă. Banii câştigaţi de abia le ajung să trăiască de pe o zi pe altă, aşa că de economii nici nu putea fi vorba. Cei doi lucrează la o fabrică de lemn din Sighetul Marmaţiei, iar cu banii câştigaţi încearcă să îi ajute şi pe cei de acasă.

Dorel a fost crescut de bunici pentru că mama lui are grave deficienţe de auz (nu a auzit-o vorbind niciodată), iar tatăl l-a părăsit înainte de a se naşte. Faptul că el mai este în viaţă a fost o minune. Singură, bolnavă şi disperată, mama lui a vrut să renunţe la sarcina, însă preotul din localitate a convins-o să nu facă acest lucru. După mai bine de 20 de ani, acelaşi preot este cel care va oficia căsătoria lui Dorel.

Impresionat de povestea tinerilor şi din dorinţa de a face o nuntă tradiţională că la carte, Nea Marin le va face zile fripe vedetelor care trebuie să treacă prin tot felul de încercări pentru a ajunge la rezultatul dorit. Aşa se face că Nicoleta Luciu ajunge să dea cu coasă, să mulgă caprele, Elwira Petre cară borhot, Edi Stancu e pe punctul de a se accidentă grav în încercarea de a tăia lemne, iar Nicolai Tând …face aboslut de toate! Eforturile lor au fost însă pe măsură şi aşa au reuşit să organizeze una din cele mai frumoase nunţi de pe Valea Izei.

nunta maramures

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata